سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه خوب گوش دهد، زود بهره برد . [امام علی علیه السلام]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه
روش های زیر به شما کمک می کند تا هوش هیجانی خود را تقویت کنید.

1) به زبان آوردن احساسات به جای نادیده گرفتن آن.
کسانی که نسبت به عواطف و احساسات خود از اطمینان بیشتری برخوردارند، کشتی زندگی را با مهارت بهتری هدایت می کنند و شناخت واقعی تر و عمیق تری نسبت به شغلی که می خواهند انتخاب کنند یا کسی که در نظر دارند با او ازدواج کنند، دارند.
سقراط هنگامی که می گوید : "خودت را بشناس" به این نکته کلیدی در هوشیاری عاطفی اشاره دارد که باید به احساس خود در همان زمانی که در حال وقوع است، آگاهی داشته باشیم.


2) براحساسات خود کنترل داشته و آن را اداره کنید.
 زیرا کسانی که از اداره و کنترل احساسات خود عاجزند، دایم در اضطراب و افسردگی دست و پا می زنند، در حالی که آن هایی که از این لحاظ قوی هستند خیلی سریع خود را از چنگال غم و اندوه بیرون می کشند.

3) به مردم لبخند بزنید.
 یک رمز بسیار ساده در هوش اجتماعی وجود دارد و آن لبخند زدن است.

لبخند انسان، منعکس کننده ی گرما، اعتماد، رفتار مثبت و خوشحالی است و ضمناً باعث می شود دیگران هم جذب شما شوند.

4) قانون زبان غیرکلامی را بشناسید.
 تحقیقات نشان داده که 55 درصد از ارتباطات با دیگران از طریق بدن مان صورت می گیرد. بدن شما بدون ادای حتی یک کلمه با مردم و محیط پیرامون ارتباط برقرار می کند. بدن شما ابزار فوق العاده ای است که دایماً در حال اجرای موسیقی ارتباط است. اگر نواختن این ساز را یاد بگیرید، پاداش اجتماعی بزرگی را دریافت می کنید. بدن در هر حالتی که باشد شاد یا غمگین، خوش هیکل یا بدهیکل، در حالت تدافعی یا منفعل یا در موضع قدرت، به هر حال حرف می زند. مسلماً دیگران هم با همین زبان با شما ارتباط برقرار می کنند. اگر قانون زبان غیرکلامی را بشناسید می توانید افکار و اعمال دیگران را نسبتاً دقیق پیش بینی کنید و هوش اجتماعی تان را ارتقا بخشید.
در تحقیقات مشخص شده که حرکات بدنی می توانند اطلاعات زیادی را منتقل کنند، مردمی که به قصه گوش می کنند، اگر همراه با گوش کردن به قصه، حرکات بدنی قصه گو را هم ببینند، دقت دریافته هایشان ده برابر کسانی است که فقط صدای قصه گو را گوش می دهند.

5) هنر گوش کردن را یاد بگیرید.
افرادی که هوش اجتماعی دارند، زیاد حرف نمی زنند، بلکه زیاد گوش می کنند. باید همواره به یاد داشته باشیم که ما یک دهان داریم و دو گوش. در واقع گوش کردن به حرف های طرف مقابل یکی از بهترین و مؤثرترین راه هایی است که نشان می دهد او برای ما جالب است وقتی چنین رفتاری را بروز دهیم، آن شخص هم نسبت به ما واکنش نشان می دهد.

6) به خاطر داشته باشید که مغز شما همواره اولین ارتباط را مورد توجه ویژه قرار می دهد.
 در واقع مغز به طور طبیعی چیزهایی را که بعد از اولین بار می بیند یاد می گیرد و به مراتب بهتر به خاطر می آورد تا چیزهایی را که بعد از اولین بار می بیند. افرادی که هوش اجتماعی خوبی دارند، همیشه در اولین برخورد و آشنایی در میهمانی ها و محافل، تأثیری گرم و مثبت روی دیگران می گذارند. 
اخذ:http://zendegiirani.persianblog.ir

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 91/10/10:: 1:36 عصر     |     () نظر